Minä. Minä. Muut. Ne muut.

Minä en ole joka kerta päässyt erääseen harrasteeseen, aina en ole edes kerinnyt peruuttaa. Ilmoittautuminen pitäisi hoitaa joka kerralle erikseen, enkä aina muista tai yksinkertaisesti "ehdi" viikon aikana. "Ehdi" eli saa aikaiseksi, tee jotain tai muista tehdä jotain NYT eikä viidestoista päivä. Ei se asia muistu mieleen tässä Ketkujen arjessa.

Muut harrasteen parissa olevat varmasti haluaisivat minun muistavan, jota voisivat tietää osallistujien määrän. Ehkä heidän arkensa ei ole niin kaoottista tai päämäärätöntä sinkoilua kuin minulla ja he pystyvät organisoimaan pienet soitotkin. Minä puolestani mietin, miksei oletus voisi olla, että tulee ellei toisin ilmoita. *huokaus* No, ei tämä onneksi ole törmäyskurssi muiden ja minun välillä. Minun näkökulmastani vain yksi mutka, joka voisi olla suora.

*edit* Yleensä auttaa, kun saa suunsa auki eikä yksin märehdi asioita. Sanoin suoraan (mutta siis ystävällisesti), että minut voi laskea aina ilmoittautuneeksi, koska tarkoitus on aina tulla. Etukäteen tietämäni esteen peruutan ja ilmoittamaton poissaolo on pakottavista syistä. Ja asia selkesi tällä. Minä olen nyt suoristanut yhden elämäni krympyn.... Hyvä niin. Eikä ollut edes kovin vaikeaa.